About me

Wie is Sabine?

"

Online by Sabine is…

Hi! Leuk dat je wilt weten wie ik ben. Ik ben Sabine Finsy. Vriendin van Thijs en moeder van 2 kids, Maegan en Tyler. Met z’n viertjes wonen wij in Poortugaal (nee, niet het land, maar dat dorp net buiten Rotterdam). Als je 1,5 jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik vandaag ondernemer zou zijn, dan had ik je voor gek verklaard. Maar zo kunnen er dingen gebeuren in je leven, waardoor je 180 graden draait.

Positive.

Efficient.

Committed.

My journey

Ken je dat gevoel dat je gewoon niet weet wat je later wilt worden? 13 jaar geleden werd mij als junior SEO-er vaak gevraagd naar welke specialistische kant ik toe wilde groeien. Ik had werkelijk geen idee, dus ik besloot om een all-rounder te zijn. Zo had ik overal mijn vinger in de pap en kon ik met meerdere teams schakelen. Ik leerde werken met verschillende technische tools en systemen.

E-mailmarketing, websites bouwen met WordPress, social media beheer – niets was mij te gek. En al snel kwam ik erachter dat ik een voorliefde had voor data. Heerlijk om alle data te verzamelen en in een dashboard weer te geven. Lekker overzichtelijk en efficiënt!

En toen…

Fast forward naar 2019. Ook ik ben niet gespaard gebleven. Na veel en hard werken, mezelf voorbij lopen en gevoelens van vroeger niet te hebben toegelaten, kwam mijn burn-out. Dit was de periode waarin ik weer bij mezelf te rade moest gaan en moest luisteren naar mezelf. Wat wil ik? Wat vind ik nu echt leuk? Hoe wil ik mijn dagen vullen?

Het ondernemen kwam steeds naar boven. In combinatie met de technische kant van online marketing. Dan kan ik écht doen waar mijn passie ligt, mag ik samenwerken met mensen die bij mij passen en heb ik meer vrijheid voor mijn gezin. Van dat idee kreeg ik zoveel energie. Ik wist überhaupt niet meer dat het mogelijk was dat ik zoveel energie kon voelen…  Ik ben weer de enthousiaste Sabine, de lieve moeder én vriendin waarnaar ik zo verlangde.

Vandaag

Zoals ik al zei: ik ben 180 graden gedraaid. Ik sta nu zo positief in het leven. Ik geloof echt dat wanneer je positiviteit uitstraalt, dat het dan ook naar je terugkomt. Dus waarom nog tijd en energie stoppen in negatieve dingen? 

Dat is ook mijn boodschap aan jou. Stop met jouw kostbare tijd te steken in zaken waar je geen energie van krijgt. Werkzaamheden waar jij tegenaan hikt en stress van krijgt, laat mijn energieniveau juist stijgen. Ik HOU van het technische stuk van online marketing!

{

Werkzaamheden waar jij tegenaan hikt en stress van krijgt, laat mijn energieniveau juist stijgen. Ik HOU van het technische stuk van online marketing.

– Sabine Finsy

SAMEN STA JIJ STERKER!

Laat mij dat stuk van je business uit handen nemen en het makkelijker voor je maken. Dan richt ik alles direct wat efficiënter voor je in, want dat kan altijd! Ik ben er voor je, als online business partner. Voor wanneer je hulp nodig hebt, wilt sparren of gewoon even je ei kwijt wilt. Ik help jou, gedreven ondernemer, om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen zodat jij je positieve vibes hoog kunt houden.

Is er voor een bepaald onderdeel een extra specialisme nodig zoals design, fotografie of copywriting? Dan breng ik je met de juiste mensen in contact.

Is de website of academie klaar? No worries! Ik blijf bij jou en jouw project(en) betrokken zolang jij dat wilt. Je kunt altijd met je vragen bij mij terecht en blijf ik die sparringpartner die jij nodig hebt.

Let’s chat!
Lijkt het je leuk dat ik ook jou leer kennen? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij in.

Can’t wait to meet you too 😉