Website  Webshop

 

Heb je een website met

of zonder webshop nodig?

"

Hoe kan ik je helpen?


Last van uitstelgedrag wanneer je bepaalde werkzaamheden moet doen? Merk je dat je energieniveau daalt bij alleen al de gedachte aan het bouwen van jouw website? Ik heb goed nieuws voor je! Mijn energieniveau schiet dus juist de lucht in als ik een website bouw.

Ben je net gestart of al een tijd aan het ondernemen en heb je een website nodig? Je merkt dat het hebben van een website niet alleen handig is om je diensten/producten te laten zien maar dat het ook jouw online visitekaartje is. Maar, hoe bouw je dan een website? Met die vraag kan ik jou helpen. Zodat jij je weer kunt focussen op jouw core business en je positieve vibe behoudt.

zo ga ik te werk

h

Kick-off

Tijdens de kick-off wordt duidelijk wat jouw wensen zijn en huisstijl is.

Bouw

Jouw wensen vertaal ik in een WordPress-website en krijgt de site meer invulling.

Oplevering

Yeah! Na twee correctierondes is de website klaar. Het is tijd voor de livegang!

Support

Site live en nu? Wees maar gerust ik blijf standby staan voor vragen en onderhoud.

Website laten bouwen?

“Moet ik wel een website laten bouwen? Ik ben net als ondernemer gestart.”

“Ik heb een website laten bouwen maar ben er helemaal niet tevreden mee. Ik durf het risico niet aan om weer te investeren.”

“Ik wil wel een nieuwe website maar ik heb het té druk! Als ik eens wist waar ik zou moeten beginnen!”

Zijn dit herkenbare belemmeringen die je weerhouden om een website/webshop te laten bouwen? Bekijk het eens van een andere kant. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om het wél voor elkaar te krijgen. 

Droom jij van:

Website goals

agsdix-null

een professioneel online visitekaartje;

agsdix-null

meer omzet dankzij je website;

agsdix-null

een webshop die efficiënter is ingericht;

agsdix-null

eenvoudig je content kunnen aanpassen;

agsdix-null

of gewoon wat extra onderdelen op je website?

Wat als ik zeg dat dit allemaal mogelijk is?

Ik kijk naar jouw wensen en dromen. Die vertaal ik naar een website die in jouw huisstijl gemaakt is en geheel bij jou past. Zo maken we korte metten met alle negatieve gedachten die je nu hebt rondom het maken van je website. Door het mij te laten te doen, kun jij je focussen op de core van je business en nóg meer groeien!

Mijn bouwpakketten

Wil jij verder groeien maar heb je daar meer tijd voor nodig? Wees dan niet bang om werk uit handen te geven voor het maken van je website. Bekijk hieronder mijn bouwpakketten. Heb je iets anders in gedachten wat hier niet bij staat? Denk niet in het onmogelijke. Ik ben altijd bereid te helpen om een passende oplossing te vinden.

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.)

Support

Met het bouwen van je website ben ik ongeveer twee maanden bezig. De bouw van een webshop erbij kost mij nog een extra maand. Na de oplevering, krijg je van mij twee weken gratis waarin ik bugfixes uitvoer. Daarna blijf ik voor support beschikbaar tegen mijn uurtarief van €75,- excl. btw. Wil je mij structureel inzetten voor het plaatsen van content op je website door blogs te posten, teksten/afbeeldingen toe te voegen of productpagina’s aan te maken voor in je webshop? Dan is het handig om per maand een abonnement aan te kopen. Wij bespreken dan wat de werkzaamheden zijn en hoeveel uren dat betreft.

Heb je geen vaste werkzaamheden? Wil je bijvoorbeeld alleen mijn hulp inzetten bij het onderhouden en het updaten van je website? Dan is het handiger om een strippenkaart in te zetten.

 

Strippenkaarten

Strippenkaart S

€ 375,-

5 uur

Strippenkaart M

€ 750,-

10 uur
1 uur gratis

Strippenkaart L

€ 1.500,-

20 uur
3 uur gratis

5

Strippenkaarten zijn 1 jaar geldig na aankoop.

5

Strippenkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.

5

Hoe meer uren er afgenomen worden, hoe meer uren je er gratis bij krijgt.

5

Wanneer de strippenkaart bijna op is, geef ik je een seintje.

5

De strippen worden per 15 minuten afgeboekt.

5

Strippenkaarten worden alleen tijdens kantooruren gebruikt (niet in de weekenden of op feestdagen).

5

De uren zijn in overleg i.v.m. andere opdrachtgevers.